HATAY / ARSUZ - Arpaderesi Ortaokulu

Arpaderesi Ortaokulu

Arpaderesi mh. Arpaderesi Ortaokulu ARSUZ/HATAY
Vizyon
Geleceğini tahmin eden değil, geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş bir nesil yetiştirmek; çevrede bilim, kültür ve sanat merkezi bir okul olmak.
Misyon
• Öğrencilerimizin, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, • Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, • Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, • Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını, • Çağdaş, laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini benimsemelerini, • Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemelerini sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1976
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
20 dakikada bir hareket eden Arpaderesi-İskenderun dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.
Köy
İskenderun:15 KM Arsuz:21 KM Antakya: 70 KM